Service E-Mail Adressen

dekanat.mathematik@univie.ac.at:
Berufungen, Personal, Budget, Habilitationen, allgemeine Anfragen, etc.
(Gudrun Kretzschmar, Elisabeth Griesmayr, Danijela Savljevic, Julia Kosche und Min Hadler)

personal.mathematik@univie.ac.at:
Krank- u. Gesundmeldungen, Urlaubsansuchen, Ausschreibungen (Prae Doc, Post Doc, allgemeines Personal) auf Institutsebene.
(Martina Weisgram (Waltraud Ben Salem))

infrastruktur.mathematik@univie.ac.at:
Gästeblatt, Reservierung der Besprechungszimmer, Mängelmeldungen, Hotelzimmer Reservierungen Institut, Ausstattungswünsche, etc.
(Elisabeth Griesmayr, Martina Fellner, Michael Begusch, Alexandra Kilian, Helma Moritz, Irene Berglund und Alan Hazivar)

Visa/Residence
Regarding questions around visa or residence permits you can contact the Faculty's liaison officer Mag. Alan Hazivar (alan.hazivar@univie.ac.at) in office 04.129. After some time at the faculty you might be eligible for a different legal title, like the Red-White-Red Card Plus. For a good overview of requirements please check this site: https://oead.at/en/to-austria/entry-and-residence

projektservice.mathematik@univie.ac.at:
projektSERVICE
(Harald Schwab und Alan Hazivar)

talks.mathematik@univie.ac.at:
Vortragsankündigungen
(Julia Kosche (Irene Berglund))

ssc.mathematik@univie.ac.at:
StudienServiceCenter
(Cornelia Bauer, Barbara Seiss, Ephraim Duffner)